diumenge, 24 de febrer del 2013

Cookies amb xocolata negra i nous



Aquestes cookies van ser un regal per el meu aniversari que em va fer molta il·lusió!!! És un potet molt coquetó, que conté els ingredients per a fer aquestes cookies, amb les instruccions per fer-les, afegint ous i mantega. Estan boníssimes. Us recomano aquest regal per a tots els que tenen la rebosteria com a hobby com jo!!!

dilluns, 18 de febrer del 2013

Menú de Sant Valentí



El dia dels enamorats vaig fer un menú express perquè era un dia laboral i no tenia molt de temps.

Menú de Sant Valentí

Amanida de foie i maduixots
Raviolis de pera i formatge amb nou moscada
Fondue de xocolata
Juvé i Camps Brut Rosé


Amanida de foie i maduixots

Ingredients:

  • 8 maduixots.
  • Canonge i ruca.
  • Foie micuit.
  • Crocanti d’ametlla.
  • 2 cullerades d’oli d’oliva.
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena.
  • Sal.
  • Pebre (opcional).

Preparació:

  1. Tallem els maduixots a daus.
  2. Preparem la vinagreta barrejant l’oli, el vinagre, la sal i la pebre.
  3. Pintem el plat amb una mica de mermelada de fruits vermells.
  4. Introduïm en  un cercle de presentació els maduixots.
  5. A sobre el canonge i la ruca, després una mica de crocanti d’ametlla i amanim amb la vinagreta.
  6. Per acabar fem encenalls de foie i les col·loquem sobre de l’amanida.

Raviolis de pera i formatge amb nou moscada

Ingredients:

  • Un sobre de raviolis de pera i formatge de la marca Rana.
  • 1 potet de 200 ml. de nata líquida per cuinar.
  • Nou moscada.
  • Sal.
  • Formatge parmesà (opcional).

Preparació:

  1. Posem a bullir la pasta en aigua salada el temps que ens indiqui l’envàs.
  2. Escalfen la nata al foc amb un polsim de sal.
  3. Quan la pasta estigui cuita, hi afegim la nata, ratllem una mica de nou moscada per sobre, i ho barregem tot.
  4. Emplatem la pasta i hi ratllem formatge parmesà per sobre.

Fondue de xocolata

Ingredients:

  • 1 tauleta de xocolata.
  • 50g. de llet.
  • Plàtan.
  • Pinya.
  • Maduixots.

Preparació:

  1. Rentem els maduixots.
  2. Pelem i tallem pinya a daus.
  3. Pelem i tallem plàtan a rodanxes.
  4. Posem la fruita tallada en bols.
  5. En el recipient per a la fondue posem la tauleta de xocolata trossejada amb la llet i la fonem al microones, i després posem el recipient sobre el seu suport i encenem una espelma per a que mantingui el calor.

FELIÇ DIA DELS ENAMORATS!

diumenge, 17 de febrer del 2013

Galetes Us Estimo Molt




Aquestes són unes cookies de Nutella per fer en 10 minuts, que vaig portar el dia de Sant Valentí a les meves companyes i company de l’escola, perquè els estimo molt, i d’aquí ve el seu nom. El millor que tenen és que són molt fàcils i ràpides de fer.

Ingredients:

  • 1 tassa (mides americanes) o 240 ml. de Nutella.
  • 1 tassa o 240 ml. de farina de rebosteria.
  • 1/2 tassa o 120 ml. de sucre.
  • 1 ou batut.

Preparació: 

  1. Barregem els ingredients.
  2. Fem boletes i les posem en una safata coberta de paper de forn a la posició del mig a 180 graus durant 5-7 minuts.
  3. Les traiem i les aixafem amb una forquilla per a que quedin planes.
  4. Les deixem reposar 10 minuts i ja es poden menjar. 

FELIÇ DIA DE L'AMOR!

dissabte, 16 de febrer del 2013

Curs de galetes decorades a la Pastisseria Gabrieles



Aquest divendres les meves companyes i el meu company de l’escola em van regalar un curs de galetes decorades a la Pastisseria Gabrieles. M’hi va acompanyar la Nuna. Un autèntic luxe!!! 

Va ser un curs molt bonic i interessant. La Carolina, la mestra pastissera, ens va donar un dossier molt complert amb receptes,  diferents tècniques, totes les coses importants a tenir en compte a l’hora de fer les galetes que no t’expliquen als receptaris, fins i tot trucs per a reparar accidents, establiments on comprar tots els productes necessaris i webs per a inspirar-nos. També ens va ensenyar tots els estris que s’utilitzen per fer i decorar galetes, i com fer-los servir, i ens va recomanar diferents matèries primes i marques per obtenir els millors resultats amb la millor qualitat i també a un preu. 

La Carolina ens va explicar pas a pas com fer i decorar galetes, en un ambient molt acollidor, amb una gran professionalitat, amabilitat, simpatia i paciència amb els participants més novells. Puc dir que és el curs més complert i ben aprofitat que he fet mai. No m’hauria imaginat aprendre tantíssimes coses en tan poc temps, i arribar a fer tot el que vaig fer sense tenir cap experiència en decorar galetes, tot gràcies a la guia de la Carolina. Us recomano que visiteu la web de la Pastisseria Gabrieles i que us apunteu a un dels seus meravellosos cursos: Cupcakes, Famous Cupcakes (Red Velvet i Superxocolata Dan Leopard, tot un must de la rebosteria creativa), Galetes decorades amb glassa, Galetes decorades amb fondant. Una experiència inoblidable!

A més a més, també tenen un projecte molt engrescador, el Club de la Galeta. Segurament a moltes persones els faria il·lusió fer galetes decorades precioses, però quan et poses a pensar, es necessiten molts estris i molts materials per a elaborar-les, de manera que s’ha de fer una gran despesa per tenir a l’abast estris i material variat.  I el que encara és més divertit i enriquidor és reunir-nos amb amics, familiars i companys per fer-les, però no tenim l’espai necessari.  La Pastisseria Gabrieles proposa cedir el seu deliciós espai, i tot el seu infinit i variat material, incloent el davantal, per a que passem una tarda o un matí fent galetes en bona companyia.

 
Les galetes de la Nuna

Les meves galetes 

I amb els ingredients que va sobrar, els nens també van fer galetes a casa...



NO US PERDEU AQUESTA GRAN EXPERIÈNCIA!