Amb
aquesta recepta, participo en la convocatòria de Memòries d'una cuinera del mes de juny, que ens proposa fer un sandvitx.
Aquesta recepta té el seu origen a Austràlia.
És típic servir-lo en les festes dels nens a Austràlia i Nova Zelanda. Es diu
que les fades també el consumeixen amb delit. L'origen del terme no es coneix,
però pot venir del poema "Pa de fades", escrit per Robert Louis
Stevenson en la seva obra El jardí de versos d’un nen, publicada l’any 1885.
PA
DE FADES
Hi
ha pa de fades per menjar.
...
I
quan us l’hagueu ben menjat,
Contes
de fades s’escoltaran i explicaran.
Ingredients:
- Pa de motllo.
- Mantega.
- Boletes de colors de sucre.
Preparació:
- Agafem una llesca de pa de motllo i la untem amb mantega.
- Empolsimem per sobre amb boletes de colors de sucre. També ho podem fer amb fideus de xocolata. O amb qualsevol altra decoració dolça. Però a mi com més m’agrada és amb sucre blanc. És menys vistós, però de petita la meva mare me’n feia de vegades per berenar, i a mi m’encantava. Aquest post m’ha semblat una bona ocasió per a recuperar aquesta senzilla i deliciosa recepta.
segur que la canalla de totes les edats es xiflen amb aquest sanvitx...
ResponEliminaUna cosa tan senzilla i tan vistosa, m'encanta
ResponEliminaque bonic!!! La mainada encantada amb aquest "sandvitx" dolcet.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Hi hi hi... que original! Em sembla que m'agradaria molt, el pa de fades. Bona proposta!
ResponEliminaAmb sucre és com jo el menjava, també. Amb coloraines queda preciós! Prenc nota per la propera festa infantil que em toqui fer amb les nenes!
ResponEliminaMarta
La mva padrina em feia llesques de pa amb mantega i sucre per berenar. Les record amb molt de plaer i segur que el teu pa de fades ha de ser un plaer semblant.
ResponEliminaQuan era petita la meva padrina em feia pa amb mantega i sucre i sempre ho he recordat com el millor berenar del món. Segur que el teu pa de fades deu ser molt semblant.
ResponEliminaCrec que m'encantaria aquest pa de fades. Un nom fantàstic!
ResponEliminaPetons
Ostres, aquest segur que li agrada a la Violeta!
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
La veritat és que amb ben poquets ingredients es pot gaudir a la cuina eh! pa amb mantega, mm!! i a més amb les boletes de colors queda ben xulo, la meva neboda fliparia!!
ResponEliminaA mi també em sembla una idea perfecte per les festes infantils.
ResponEliminaPetonets i moltíssimes gràcies per participar.
A la meua filla li encantaria! un dia li donaré una sorpresa! Marta
ResponElimina